välkomna



Detta är en blogg som riktar sig till alla Hisingens ungdomar i åldrarna 13-25 år. Ungdomsbibliotekarierna Kristian (Biskopsgårdens bibliotek), Liza (Hisingens bibliotek) och Filip (Tuve bibliotek) ger tips på musik, TV-spel, böcker och annat kul som du bara inte får missa! Håll utkik då den ofta uppdateras.

måndag 14 juni 2010

Sommarlooooov!

Nu är det äntligen sommarlov! Bad, sol, resor och sommarflörtar! Men glöm inte att det kanske bästa med att ligga i skuggan när det är sådär 25 grader varmt är att slappa med en bok. Missa därför inte Sommarboken - en tävling där ni får en bok och har chans att vinna en biobiljett!

Tävlingen går till såhär: låna och läs 5 böcker, skriv ned vad ni tyckte om dem i det sommarhäfte ni får på bibblan och när du läst 5 böcker lämnar du in häftet och får välja en bok. Alla som är med i Sommarboken får delta i utlottning av ett presentkort på en biobiljett! Tävlingen vänder sig till alla upp till åk 9!

Kom och hämta ett häfte nu, njut av sommarlovet och läs, läs, läs!

1 kommentar:

  1. snälla snälla ni på bibblan biskop - ni e för övrigt toppen - men varför har ni ingen mailadress som man kan nå er på?!?! alla andra bibblor i stan har ju det!
    ha en fin sommar
    trogen bibblan-kund

    SvaraRadera