välkomna



Detta är en blogg som riktar sig till alla Hisingens ungdomar i åldrarna 13-25 år. Ungdomsbibliotekarierna Kristian (Biskopsgårdens bibliotek), Liza (Hisingens bibliotek) och Filip (Tuve bibliotek) ger tips på musik, TV-spel, böcker och annat kul som du bara inte får missa! Håll utkik då den ofta uppdateras.

torsdag 2 december 2010

Speltips


Ett litet tips, eller kanske vad man kan kalla en påminnelse i förtid: på Hisingens bibliotek har vi nyss köpt in en massa feta spel (har valt bland både nya och några gamla godingar). Vi har inte fått dem än, men förhoppningsvis har de kommit till biblioteket lagom till att man kan komma och låna dem för att ha att spela på jullovet! Jag slänger upp en lista här för att ni ska kunna se vilka spel som är på ingång:

Till Wii:
-LEGO Rockband
- Tatsunoko vs. Capcom Ultimate All-Stars
- FIFA 11
- EA Create (för yngre barn, låna till lillasyrran och slå in som julklapp?!)

Till Nintendo DS:
- Call of Duty: World at War
- Marvel Ultimate Alliance 2


Till PS2:
- LEGO Star Wars II: The Original Triology
- Sega Superstars Tennis
- Devil May Cry 3.5
- FIFA 11
- LEGO Batman
- Bakugan Battle Brawlers
- Trivial Pursuit

Till PS3:
- God of War 3
- Heavy Rain
- FIFA 11
- Dead Rising 2

Till XBOX360:
- Transformers – The Game
- Dead Rising 2
- Alan Wake
- Harry Potter & the Deathly Hallows, Part 1
- FIFA 11

(OBS. För vissa av spelen är det 16 eller 18 år som gäller för att låna dem - om du inte har åldern inne får någon av dina föräldrar, storasyskon eller liknande låna på sitt kort.) Kom till biblioteket och spana in och låna dessa - eller några av våra andra spel - eller så kan du lägga in en reservation på något av spelen här. Happy gaming!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar